Skip to main content

Categories

Disclaimer

De website is met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. De website maakt echter geen deel uit van de contractstukken, maar zijn bedoeld om u als geïnteresseerde een indruk te geven van de aangeboden appartementen. De in de website opgenomen plattegronden en sfeerbeelden zijn impressies.

De kleuren van de toegepaste materialen kunnen in werkelijkheid afwijken. De sfeerbeelden van inrichtingen en de ingetekende plattegronden zijn een vrije impressie van de interieurvormgever en wijken af van het standaard afwerkingsniveau. Getoonde plattegronden zijn een momentopname, vanwege verdere technische uitwerkingen zijn de plattegronden en weergegeven informatie aan verandering onderhevig.

Voor de juiste informatie wordt u verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijving. Aan deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde afmetingen zijn circamaten. In sommige gevallen hebben wij de rechten van de foto’s in deze brochure niet kunnen achterhalen. Mocht u een foto tegenkomen waarvan de rechten bij u berusten, neem dan contact met ons op.