Skip to main content

Categories

Kom morgen naar het Experience Center!

Stand van zaken van de voorbereiding 
Er wordt hard gewerkt achter de schermen. Na het verkrijgen van de 1e fase van de omgevingsvergunning zet het projectteam met de aanvraag van de 2e fase omgevingsvergunning vandaag weer een belangrijke stap in de voorbereiding van de Stationsmeester.

Stand van de start verkoop
Tot en met 18 september had jij de tijd om je in te schrijven voor één van de appartementen van Stationsmeester. De eerste gesprekken met de geïnteresseerden staan inmiddels ingepland.
Maar er zijn nog appartementen beschikbaar! Daarom starten wij vanaf nu ook met de actieve verkoop (zonder inschrijving) en zijn geïnteresseerden/potentiële kopers van harte welkom bij de makelaar of in ons Experience Center.

We doen mee aan de NVM Open Huizenroute op zaterdag 30 september
Hoe hoog zijn mijn energiekosten eigenlijk in deze energiezuinige en duurzame woningen? Wat zijn servicekosten en wat betaal ik in mijn huidige woning aan bijvoorbeeld schilderwerk, onderhoud en verzekeringen? En wat is mijn eigen woning waard? Al deze vragen kun je aan ons stellen tijdens de Open Huizenroute op zaterdag 30 september! Van 11.00 tot 15.00 uur kun je binnenlopen in het Experience Center aan de Industrieweg 15 in Heerhugowaard. Er is genoeg parkeergelegenheid.

Ontdek de variaties op ons Thuiskomen-concept
Kopers reageren zeer enthousiast op ons all-inclusive woonconcept Thuiskomen. Daarmee nemen we je veel zorgen uit handen en is het appartement echt af als je voor het eerst binnenstapt. Ook is er een thuiskamer voor hobby, werk en ontmoeting.  Voor zover we dat nog niet duidelijk hadden gecommuniceerd: ook in de keuken is standaard zonder meerprijs een vaatwasser aanwezig. Verder bieden wij je een individuele tegel- en sanitair-showroom-procedure aan. Benieuwd wat dat betekent? Vraag in het Experience Center naar de mogelijkheden.