Skip to main content

Categories

Verkoop in volle gang

Ons Experience Center is geopend
Wij vinden het fijn om ruim de tijd te hebben om mensen persoonlijk te kunnen adviseren en uit te leggen wat het concept van Stationsmeester nu werkelijk inhoud. Of je nou een vraag hebt over de financierbaarheid, de verkoop van je huidige woning of wat er allemaal bij een nieuwbouwwoning kopen komt kijken, wij beantwoorden al je vragen graag!

Ons unieke woonconcept “Thuiskomen”
Stationsmeester onderscheidt zich door de complete oplevering. Van de wanden tot de vloeren en van de keuken tot de badkamer: alles is gereed als jouw appartement wordt opgeleverd. Je kunt gelijk verhuizen. Je hoeft alleen nog je verhuisdozen uit te pakken en de gordijnen of jaloezieën op te hangen. Dit unieke woonconcept noemen we niet voor niets “Thuiskomen”.

Om je helemaal thuis te laten voelen in je nieuwe woning, heb je ruime keuze uit verschillende luxe materialen, kleuren en soorten. Denk aan het type binnendeuren, de tegelsoort en tegelgrootte en de keukenindeling. Daarbij ondersteunt onze kopersbegeleiding je graag. Zo geniet jij straks van een keuken, badkamer en woning die perfect passen bij jouw wensen en smaak.

Complete afwerking van het appartement
Mensen vragen; hoeven wij dan echt niets meer te doen? Nee, nou ja… “verhuizen” de meubels neerzetten en het appartement gaan inrichten naar je eigen wens. Zelfs de gordijnen kunnen voor je worden opgehangen, hoe fijn is dat!

Nationale hypotheek garantie
Wist je dat de meeste appartementen onder de NHG grens zitten? Dit kan oplopen tot een 0,50% rentekorting uw financiering. Meer info? De hypotheekadviseur is ook aanwezig in het Experience Center of maak een afspraak.

Duurzaam en gasloos
Dat zijn deze appartementen zeker! De bewoners gaan gebruik maken van de Duurzame Ring van Heerhugowaard, de energie verbinding tussen bedrijven, instelling en wooncomplexen. Hierdoor kan een overschot aan warmte of koude van de één geleverd worden aan een ander, dus duurzaam en gasloos.

Heb je de woningselector al ontdekt?
Op onze website vind je de woningselector. Daarmee kun je per bouwnummer de ligging, indeling, oppervlakte en de prijs bekijken van ieder appartement. Ook kun je gelijk jouw voorkeur(en) aan ons doorgeven.

Goed om te weten: de plattegronden van de uitgewerkte appartementstypes sluiten niet 100% aan op alle bouwnummers. Die duidelijkheid volgt bij het tekenen van het koopcontract. Op hoofdlijnen, zoals indeling, slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken zijn de plattegronden wel representatief.

Wees erbij en schrijf je in!
Ook hierin helpen wij je graag. Samen gaan we kijken naar de plattegronden en brengen we jouw wensen in kaart en dan zorgen wij voor het beste appartement dat bij jouw past! Voordat jij je gaat inschrijven.